LEONARDO DICAPRIO (INSTRUMENTAL) ACTION

Posted: 14/12/2010 in ΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, LEONARDO DiCAPRIO, TRANCEMEDIA'S VIDEOCLIPS

Αυτό είναι το τρίτο και τελευταίο βίντεο κλιπ που κάνω με τον Leonardo DiCaprio.
Θέμα: Δράση!!
Εδώ έχω επιλέξει ξένη μουσική ορχηστρική. Επίσης έχει γίνει συγχρονισμός εικόνας και ήχου και θα δείτε μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα πρώτα μου δύο βίντεο κλιπ.
Ήδη ετοιμάζω εδώ και πολύ καιρό το επόμενο βίντεο κλιπ μου, με ένα ιδιαίτερο θέμα…

Καλή σας διασκέδαση!!

Σχόλια
  1. Ο/Η trancemedia λέει:

    Εμένα επειδή μου αρέσει ο Πλούταρχος μου αρέσει. Βέβαια είναι και τα πρώτα που έφτιαξα με τον Πλούταρχο. Το γεγονός όμως ότι ήταν η έναρξη για να ασχοληθώ με το αντικείμενο, δεν παύει να είναι πολύ αγαπημένα όλα τα κλιπάκια που έχω φτιάξει.
    Σ’ευχαριστώ πολύ.

  2. Ο/Η liakada λέει:

    Μ’αυτό το βίντεο τα πήγα πολύ καλύτερα!! Η μουσική με κάλυψε σε σχέση με τον Di, γιατί με τον Πλούταρχο δεν μου κάθισε καλά η σύζευξη! Ίσως επειδή δεν μου αρέσουν και τα καψουροτράγουδα προφανώς.. Τούτο όμως το απόλαυσα!! Μπράβο σου!!!

  3. Ο/Η Alone4 λέει:

    Όταν μιλάμε για εσένα και τον… «Di» (κάτι από «Lady D» μου ήρθε στο μυαλό αλλά καμία σχέση) 🙂 ποτέ δεν είμαι σίγουρος. 😛
    Καταιγιστική η δράση από 0:49 ως 1:34. Δεν λέω και αυτό ένα είδος δράσης είναι, το καλύτερο ίσως. Μπράβο φιλαράκι για το βίντεο. Το καθένα είναι και ιδιαίτερο.

  4. Ο/Η Alone4 λέει:

    «Αυτό είναι το τρίτο και τελευταίο….»

    Ναι καλά.

    • Ο/Η trancemedia λέει:

      χαχαχαχαχα

      Αλήθεια ρε συ. Δεν με πιστεύεις; χαχαχαχα

      Κοίτα, αν σε 5 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με το αντικείμενο και έχει βγάλει μπόλικες ταινίες ο Di, μπορεί να κάνω ξανά κάποιο. Προς το παρόν όμως όχι. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια…

  5. Ο/Η liakada λέει:

    Είδα σήμερα το Baskeball Diaries!! Είχες απόλυτο δίκιο, άπαιχτο το άτομο!! Καταπληκτική ταινία, αλλά και η ερμηνεία..!!!

  6. Ο/Η HAPPYHEART λέει:

    Αψογος,συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε