Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 (ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΛΗΘΟΣ)

Posted: 27/05/2012 in ΒΙΒΛΙΑ

Να’μαι κι εγώ πάλιιιιι…. 

Σας φέρνω ένα βιβλίο αυτή την φορά, εκτός Τζίντου Κρισναμούρτι. Είναι ένα βιβλίο που διαβάζω τις τελευταίες μέρες και με έχει πάει «αλλού».

Σας δίνω σήμερα την εισαγωγή και το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου. Έχω διαβάσει μέχρι και το τρίτο κεφάλαιο. Και είναι το κεφάλαιο που με φρέναρε από την συνέχιση του βιβλίου. Με φρέναρε γιατί αυτά που λέει μέσα, δεν μπορείς να τα διαβάσεις και έτσι απλά να πηδήξεις στο επόμενο κεφάλαιο. Πρέπει να σταματήσεις και να σκεφτείς καλά αυτά που διάβασες. Μόλις το καταλάβεις και νιώσεις έτοιμος για τα επόμενα κεφάλαια, το συνεχίζεις.

Το βιβλίο έχει μια ιστοριούλα που εκτυλίσεται μέσα, αλλά η ιστορία, είναι το μονοπάτι που χρειάζεται ώστε να σε κάνει να «δεις» το πραγματικό νόημα του βιβλίου. Μας δείχνει την πορεία του ανθρώπου από το τότε, στο σήμερα, και στην μετέπειτα συνέχειά του.

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι πρέπει να έχετε τα μυαλά σας ανοιχτά για να μπορέσετε να καταλάβετε αυτά για τα οποία μιλάει το βιβλίο. Στο τρίτο κεφάλαιο που είμαι εγώ, μας μιλάει για την ενέργεια. Την ενέργεια που υπάρχει σε όλους μας και τον τρόπο να την δείτε. Θα έρθει και εκείνη η ώρα όμως…Ξεκινήστε με το πρώτο κεφάλαιο χαλαρά, και τα ξαναλέμε…

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΛΗΘΟΣ

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s